понеділок, 8 лютого 2016 р.

Classcraft


Classcraft - безкоштовна освітня рольова онлайн-гра, в яку вчитель і учні грають на уроці. Використовуючи принципи сучасних ігор, вона дає учням можливість підвищувати свій рівень, працювати в команді і отримувати здатності, які взаємодіють з реальним світом. Будучи ігровим фоном для навчальної програми, Classcraft повністю перетворює уроки на весь навчальний рік.



Benefits

Гра в класі

З години, відведеного на навчання, налаштування гри займає не більше п'яти хвилин. Classcraft має веб-і iOS-версії і зрозумілий як учням, так і вчителям. Учитель веде урок в звичайному режимі, гра ж, запущена на тлі, управляє збором очок і розподілом здібностей. У Classcraft можна грати на одному комп'ютері з підключеним проектором або ж на планшетах або ноутбуках учнів.

Classcraft
Реальні ризики і нагороди

Classcraft зрозумілий учням, тому що ризики і нагороди в грі мають вплив в реальному світі. У вас хороша успішність, та ще й товаришам по команді часто допомагаєте? У нагороду ви отримаєте очки досвіду, за які можна відкривати нові можливості: можливість є на уроці або задати питання на іспиті. Часто спізнюєтеся? Значить, в битві вам буде непереливки, і врешті-решт ви можете навіть залишитися після уроків. Поганий учень не зможе вціліти в Classcraft!

Немає коментарів:

Дописати коментар