субота, 26 листопада 2016 р.

EX.UA продає домен за $ 1 млн і планує запустити закритий файлобмінник.

Пару тижнів тому кіберполіція закрила онлайн-ресурс FS.TO. Через пару днів після цього про закриття оголосив популярний файлообмінник EX.UA. Адміністрація раніше попередила користувачів про те, що свої файли потрібно встигнути викачати до 1 грудня 2016 року, оскільки саме з цієї дати публічний доступ до сайту обмежать. На ранок 1 грудня пошук фільмів в Google через site: ex.ua поки що працює.

На головній сайту також висить оголошення про продаж домена за $ 1 млн. Щоб закінчити будь-які спекуляції навколо EX.UA про можливе «закордонне» майбутнє ресурсу, повідомляємо: найдорожчий домен уанету продається. Ціна домену EX.UA - 1 млн доларів США. 100% виручених коштів буде витрачено на термінові і невідкладні дитячі операції », - свідчить повідомлення на головній ресурсу.

Адміністрація ресурсу уточнила, що не збирається запускатися під новим доменом. У той же час на головній сайту зараз розміщено оголошення про те, що популярна можливість анонімного обміну файлами продовжить працювати. «Над новим рішенням ведеться робота. Це буде окрема платформа з безліччю додаткових функцій і поліпшеними можливостями продуктивності », - йдеться в повідомленні адміністрації.

Також творці EX.UA планують до кінця грудня запустити нове файлосховище. «Прохання і інтерес користувачів почуті». Розглядається можливість запуску закритого файлового сховища. Про новий проект і його назві буде оголошено 21.12.16 , - повідомляє адміністрація.

Особисті архіви з файлообмінника можна викачувати до 31 грудня. Пошту на домені EX.UA збираються запустити на новому домені з 1 січня 2017 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар